Stofferen van caravankussens voor uw caravan of camper


Uw caravan of camper kan worden voorzien van een nieuwe bekleding en kan er weer als nieuw uit zien door de nieuwe of hergestoffeerde kussens. De caravankussens worden door ons zelf op maat gemaakt. Daarvoor beschikken wij over een contourmachine die de vulling in elke vorm en maat kan snijden. Het zitcomfort van zitkussens en rugkussens wordt hierdoor optimaal. Er zijn vele soorten vulling verkrijgbaar en u heeft keuze uit veel soorten caravanstoffen. Alles kan voor u op maat gemaakt worden. Wij hebben een snelle levering, waardoor u weer snel over uw caravan of camper kunt beschikken.

Geen caravan of camper is gelijk ....
....daarom stofferen wij op maat.

Vaak is uw caravan of camper nog in prima conditie maar zijn de kussens versleten of is de vulling te zacht geworden om op te zitten of te slapen. Stoffeerderij van Viegen heeft een ruime collectie stoffen tegen zeer aantrekkelijke prijzen om uw caravan weer een nieuwe uitstraling te geven.

Kussenvulling exact op maat
Wij kunnen u adviseren over de te gebruiken vulling. Als een van de weinige stoffeerderijen beschikken wij over een eigen contourmachine waarmee wij de kussenvulling exact op maat kunnen maken.
Offertes zijn vrijblijvend, gratis ophalen en brengen, binnen 5 dagen retour.
Kussens in alle soorten en maten
Uw camper kan volledig opnieuw worden gestoffeerd
Uw camper kan volledig opnieuw worden gestoffeerd
Met onze contourmachine wordt de kussenvulling exact op maat gemaakt
Het interieur van uw caravan oogt weer gezellig en als nieuw
Logo stoffeerderij van Viegen