Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Caravankussens bekleden

Uw caravankussens weer als nieuw zonder nieuwe kussens

Dashed border

Is het tijd om uw caravankussens opnieuw te bekleden? Dan bent u zeker niet de eerste. Kussens in de caravan worden vaak intensief gebruikt en het is dan ook niet zo vreemd dat het gebruik de nodige slijtage met zich meebrengt. Bij Stoffeerderij van Viegen zorgen we ervoor dat uw caravankussens er weer uitzien als nieuw.

Laat uw caravan weer tot leven komen

Versleten of zelfs kapotte caravankussens geven de caravan al snel een onverzorgde en verouderde look. Dat is erg zonde, zeker als de caravan verder nog helemaal in orde is. Slijtage bij caravankussens komt veel voor. Je bent de hele dag druk in de weer en ploft aan het einde van de dag neer op de caravankussens. Dit zorgt voor de nodige frictie. 

Als er kinderen op bezoek zijn kan de slijtage al helemaal snel gaan. We kennen het allemaal en deden het vroeger zelf misschien ook wel. Met de schoenen op de kussens, ook al weten ze dat het eigenlijk niet mag. In een caravan heerst een vakantie gevoel en dat kan voor nonchalant gedrag zorgen. Maar wees gerust, wij zorgen ervoor dat de caravankussens er weer helemaal top eruit zien.

Stoffen

Caravankussens op maat bekleden

Net als de caravans zijn ook de caravankussens in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Om die reden leveren wij maatwerk. Wij gaan aan de slag voor specifiek jouw kussens. Op die manier krijg je het beste resultaat en zie je geen verschil met de originele bekleding.

Meer zitcomfort in de caravan

Naast het bekleden van caravankussens zijn wij ook in staat om u te adviseren over het zitcomfort van uw kussens. Het kan voorkomen dat de vulling te zacht is geworden en de kussens niet lekker meer zitten.  Wij weten precies welke schuimvulling nodig is om de kussens zo lekker mogelijk te laten zitten. Naast het feit dat de juiste vulling ervoor zorgt dat een kussen beter zit, is het ook goed voor de gezondheid. De juiste vulling zorgt voor een betere zithouding, wat lichamelijke klachten in de toekomst kan voorkomen

camper stofferen

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het bekleden van jouw caravankussens? Vul dan de offerte hieronder in met de juiste gegevens of kom eens bij ons langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

 • Hidden
 • Voeg hier foto's toe, indien beschikbaar
 • Hidden
 • Bestand

 • Voeg foto's of bestanden toe aan je bericht.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sectie-einde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wegens vakantie zullen wij niet bereikbaar zijn tussen 18 en 29 mei.

  Als u per mail of via het offerte formulier een bericht voor ons achterlaat, zullen wij deze na onze vakantie z.s.m. beantwoorden.