Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur.
Adresgegevens stoffeerderij:
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
T: 0318 55 66 42
F: 0318 55 69 39
E: info@stoffeerderijvanviegen.nl

Contact met Stoffeerderij Van Viegen

Bel ons op: 0318 55 66 42 of email ons: info@stoffeerderijvanviegen.nl

Stofferen op Maat

Bij Stoffeerderij Van Viegen kunt u terecht voor al uw stoffeerwerk.  Onze stoffeerderij in Veenendaal heeft allround stoffeerders met een schat aan ervaring in huis. Alles binnen het bedrijf voldoet aan de eisen om een goed stuk vakwerk te leveren. Ons stoffeerwerk is dan ook van een uitstekende kwaliteit. Stoffering op maat is mogelijk voor uw kussens, auto’s, interieur, boten, campers, caravans en meubels of stoelen stofferen.

Uw stoel stofferen

Bij Stoffeerderij Van Viegen is het ook mogelijk om uw stoel op maat te laten stofferen. Een oude stoel of een nieuwe stoel naar wens stofferen? Stoffeerderij Van Viegen heeft jarenlange ervaring op het gebied van stofferen. Voor het stofferen van bijvoorbeeld uw stoel zijn er veel mogelijkheden. U kunt via onze website nieuwe stoffen ontdekken.  Stoffeerderij Van Viegen uit Veenendaal denkt graag mee met uw stoffeer project.

Stoffeerderij Van Viegen uit Veenendaal

In onze centraal gelegen stoffeerderij in Veenendaal werken zeer ervaren stoffeerders die werkelijk alles voor u kunnen stofferen. Wij stofferen op een hoog niveau en leveren vakwerk. Onze vakmanschap en kwaliteit is officieel erkend door het CBW.  Stoffeerderij Van Viegen staat zes dagen in de week voor u klaar, u kunt met ons contact opnemen voor advies, restauratie, stoffering. Bij Stoffeerderij Van Viegen kunt u onder andere terecht voor het stofferen van:

U kunt via het onderstaande formulier vrijblijvend contact opnemen met onze Stoffeerders.