Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Kussens op maat laten maken

Beter zitten en slapen met kussens op maat

Dashed border

bed met kussens en matras op maatKussens op maat laten stofferen door Stoffeerderij Van Viegen betekent dat u kiest voor kwaliteit. Wij zijn CBW-erkend. Dit houdt in dat u 3 jaar lang garantie heeft op de kussens die op maat gemaakt zijn, en dat deze op vakkundige wijze met de juiste materialen worden samengesteld. Als u ervoor kiest om uw kussens op maat te laten stofferen kijken wij samen met u naar de juiste vorm, materialen en stoffen. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om u nieuwe kussens te laten stofferen met een stof uit onze catalogus, of een bijzondere stof die u zelf heeft gekocht uit bijvoorbeeld het verre oosten. Samen met u willen wij het mooiste maar ook het beste resultaat leveren. U kussens op maat moeten uiteindelijk feilloos passen in uw interieur en zitten naar wens.

Caravan kussens op maat

camper stofferenWij stofferen uw caravan kussens op maat. U kunt met elk type caravan uit een willekeurig bouwjaar bij ons terecht. Caravan kussens zijn bepalend voor het interieur in uw caravan. Er is in onze showroom een ruime keuze aan stoffen en materialen om uw caravan kussen volledig op maat te stofferen.

Voordelen van kussens laten stofferen

Het laten stofferen van uw kussens heeft verschillende voordelen:

  • Stoffen perfect passend bij de kussens
  • Opnieuw gevuld met schuim
  • Uw kussens zien eruit als nieuw
  • Stofferen door geschoolde stoffeerders
  • Garantie op de vakkundige stoffering en vulling
  • Van Viegen Stoffeerderij is CBW-erkend

Wij gebruiken schuim van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw kussens uiteindelijk ook zitten naar wens. Het zitcomfort van uw kussens vinden wij namelijk even belangrijk als het ontwerp. Ervoor zorgen dat u kunt genieten van u nieuwe kussen is voor ons een belangrijk uitgangspunt, en de juiste kwaliteit schuim helpt hierbij.

Bootkussens op maat

Nautische stoffen en passende bootkussens jan van gent bootUw bootkussens worden door onze stoffeerders vakkundig bekleed. Voordelen van het laten stofferen van uw bootkussens op maat:

Boten zijn er in vele soorten en maten daarom stofferen wij op maat. Voordelen voor u zijn:

  • Perfecte pasmaat (door eigen contourmachine)
  • Geen water vlekken (Goede stoffen voor vochtige omgevingen)
  • Kwaliteit kussenvulling (Comfortabel zitten en liggen)
  • Advies en ervaren bootkussen makers.

Kussens op maat laten stofferen door ervaren Stoffeerderij

Stoffeerderij Van Viegen is u ervaren stoffeerderij om uw kussens op maat te laten stofferen. Onze stoffeerders staan dagelijks voor u klaar om u te helpen bij het stofferen van uw kussens.

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom