Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Meubel stofferen

Uw meubels stofferen als nieuw!

Dashed border

Iedereen heeft wel een keer oude meubels gehad waarvan de stof tot op de draad versleten was. Helaas gooien de meeste mensen hun oude meubels weg en nemen er een nieuwe voor terug in de plaats, want dat is toch veel makkelijker en goedkoper? Dat hoeft dus niet!

Je kunt een stoel, bank of ander meubel een nieuw leven geven door deze opnieuw te laten stofferen. Dit is veelal sneller en goedkoper. Naast de tweede kans is het ook een mogelijkheid om creatief te zijn. Wij vertellen je graag meer over het stofferen van verschillende typen meubels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Klik hier en vraag direct een offerte aan!

Wat verstaan we onder stofferen?

Stofferen betekent letterlijk: met stof bekleden. Dat is wat wij doen bij Stoffeerderij van Viegen, wij zijn namelijk veelal een meubelstoffeerderij. We kunnen naast het volledig opnieuw stofferen van meubels ook reparaties uitvoeren van kapotte bekleding. Ook vullen wij meubels op met nieuw schuim als dat nodig is, zodat het zitcomfort weer optimaal is.

Welke meubels stofferen jullie?

Wij hebben allround stoffeerders in huis die samen veel ervaring hebben in het stofferen van verschillende voorwerpen. Ons stoffeerwerk is dan ook van uitstekende kwaliteit. In principe pakken wij elke klus aan en kunnen wij alles naar wens stofferen. U kunt hierbij denken aan stoelenbankenbootkussenscaravankussens, voetenbankjes en nog veel meer. Vraag ons naar alle mogelijkheden!

De voordelen van stofferen

We leven tegenwoordig in een maatschappij waarbij het weggooien van producten gebruikelijker is dan het te repareren. Wij denken daar anders over bij Stoffeerderij van Viegen. Wij hebben dan ook de voordelen van stofferen van meubels op een rijtje gezet:

  • Goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe meubels
  • Sneller dan de 10 a 20 weken levertijd van nieuwe meubels
  • Duurzaam en milieubewust
  • Volledig aan te passen aan je eigen smaak en interieur
  • Creatieve mogelijkheden, denk aan nieuwe kleuren!

Kiezen voor een professionele meubelstoffeerderij?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je stoel of meubelstuk zelf te bekleden. Dit is zeker mogelijk bij kleinere, gemakkelijke voorwerpen en klussen, maar je kunt het beter uitbesteden aan een professionele stoffeerder als het om grote en ingewikkelde meubelstukken gaat. Een professionele stoffeerder heeft veel kennis en kan de klus vakkundig uitvoeren. Tevens krijg je bij een erkende stoffeerderij garantie op het werk.

Daarom stoffeerderij van Viegen!

Stoffeerderij van Viegen heeft allround meubel stoffeerders met een schat aan ervaring in huis. Alles binnen ons bedrijf voldoet aan de eisen om een goed product te kunnen opleveren. Ons werk is van uitstekende kwaliteit en ziet er zeer nauwkeurig uit. Naast maatwerk kunt u ook bij stoffeerderij van Viegen terecht voor projectmatig werk. Wij werken al jarenlang samen met verschillende interieurbouwers en woninginrichters. Wij kunnen naar u komen om uw wensen te noteren en een offerte op te stellen of u kunt dagelijks terecht in onze showroom in Veenendaal. Hier hebben wij een groot assortiment stoffen en voorbeelden. Tevens is onze stoffeerderij aangesloten bij CBW. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goed en betrouwbaar werk. Heeft u een meubelstuk dat toe is aan een nieuwe stof of bent u op zoek naar een betrouwbare stoffeerderij? Dan bent u aan het juiste adres bij stoffeerderij van Viegen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Klik hier en vraag direct een offerte aan!

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom

Wegens vakantie zullen wij niet bereikbaar zijn tussen 18 en 29 mei.

Als u per mail of via het offerte formulier een bericht voor ons achterlaat, zullen wij deze na onze vakantie z.s.m. beantwoorden.