0318-55 66 42 | ma-vr: 8.00 - 17.00 & za: 9.00 - 12.30 | Einsteinstraat 21b, Veenendaal
Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Stoel bekleden

Uw stoel laten bekleden, weer als nieuw!

Dashed border

Uw stoel opnieuw bekleden geeft uw stoel, of voor sommige uw fauteuil, een tweede leven. Heeft u één of meerdere stoelen waar u niet vanaf wilt, maar die er niet meer zo mooi uit zien? Dan is het opnieuw laten bekleden van de stoel een geschikte oplossing. Een stoel opnieuw bekleden werkt hetzelfde als een stoel stofferen. Het opnieuw bekleden van stoelen gebeurt vaak bij designmeubels of bij meubels met een emotionele of nostalgische waarde. Dus geef uw stoel een nieuwe uitstraling door hem opnieuw te laten bekleden. Wij bieden een goede prijs en kwaliteitsverhouding.

dezelfde stoel op drie momenten in het proces van opnieuw bekleden

Meerdere stoelen bekleden?

Stoel bekleden 003Wilt u meerdere stoelen bekleden zodat alle stoelen mooi bij elkaar passen, denk hierbij aan kleine verschillen in de kleur of het materiaal? Dan is het mooier om alle stoelen en bijvoorbeeld ook uw bank en fauteuil tegelijk opnieuw te laten stofferen. Natuurlijk kunnen daarbij de stoffen en materialen verschillen. Voor onze stoffeerderij met ervaren mensen is dat geen probleem. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw stoelen en andere meubilair bij elkaar passen en er als nieuw uitzien.

Voordelen stoel opnieuw bekleden

Er zijn een aantal voordelen te noemen voor het opnieuw bekleden van uw stoel door ons.

  • De stoel is weer als nieuw en oogt fris
  • De stoel past beter in uw interieur
  • De stoel is opnieuw gevuld met schuim, zit weer lekker!
  • De stoel word bekleedt door vakkundige stoffeerders
  • De design stoel opnieuw bekleden is goedkoper

Wat kost een stoel bekleden?

Stoffering en Bekleding voorbeeldenEen stoel bekleden is maatwerk. Dit betekent dat de kosten van een stoel bekleden uiteen kunnen lopen door de verschillende keuzes die gemaakt worden. Dit kunnen we op afstand doen via de email, maar ook bij ons in de showroom in Veenendaal. In de showroom kunt u de verschillende stoffen en schuimen voelen en bekijken. Bij Stoffeerderij van Viegen staat de prijs altijd in verhouding tot de kwaliteit. U kunt hier een offerte altijd vrijblijvend aanvragen.

De factoren waar de kosten van bekleden of stofferen vanaf hangen zijn:

  • Stofkeuze: de kosten hangen af van de stof die u wilt gebruiken. Alle stoffen hebben een andere prijs.
  • Levertijd: binnen welke tijd wilt u uw nieuw beklede stoel ontvangen?  
  • Complexiteit: zit er houtwerk aan de stoel waar iets aan moet gebeuren? Moet de stoffering worden gerepareerd? Moeten er nieuwe kussens in? Zo zijn er een heleboel factoren die de complexiteit voor de stoffeerder bepalen.
  • Aantal stoelen bekleden: hoeveel stoelen wilt u laten bekleden

Stoel bekleden door Stoffeerderij van Viegen

CBW Keurmerk - Stoffeerderij Van ViegenAls u kiest voor uw stoel opnieuw bekleden bij Stoffeerderij van Viegen bent u zeker van goede kwaliteit, prijs en vakmanschap. Wij maken gebruik van goede materialen (stoffen, binnenwerk en schuimen) en uw stoel of fauteuil wordt met de grootste zorg behandeld.

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom