Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Stoel stofferen

Stoel laten stofferen bij Stoffeerderij van Viegen

Dashed border

Stoel opnieuw stofferenUw stoel stofferen door de ervaren en persoonlijke stoffeerders van Stoffeerderij Van Viegen? Heeft u bijvoorbeeld een klassieke eikenhouten stoel die u wilt stofferen, of juist een nieuwe stoel die u wilt laten stofferen? Dan bent u van harte welkom bij Stoffeerderij Van Viegen. Stoffeerderij Van Viegen heeft een showroom in Veenendaal waar u kunt kiezen uit meer dan 1000 verschillende stoffen om uw stoel mee te laten bekleden. Wij kunnen uw stoel op verschillende manier stofferen, het is mogelijk om te kiezen tussen kleuren en patronen waardoor uw stoel na het stofferen gelijk passend is binnen uw interieur.

Lees verder over de mogelijkheden en adviezen die wij geven of klik hier om een prijs indicatie te krijgen van de stoel of stoelen die u wil laten stofferen.

Meerdere stoelen stofferen?

U wilt graag meerdere stoelen netjes laten bekleden, zodat ze eenzelfde uitstraling krijgen, patronen op elkaar aansluiten en recht verwerkt worden in de verschillende stoelen? Dan kunt u contact opnemen met de ervaren stoffeerders Van Viegen om uw stoel te laten stofferen. Bij Stoffeerderij Van Viegen is het mogelijk om meerdere stoelen te laten bekleden. Wij stofferen verschillende soorten stoelen op maat. Bijvoorbeeld eetkamerstoelen, fauteuils of zelfs de stoelen in uw camper. Uw eetkamerstoelen laten stofferen door ervaren stoffeerders, dan kiest u voor een extra lange tijd weer genieten van uw eetkamerstoelen.

CBW-erkend met 3 jaar garantie op stoel stofferen

Stoffeerderij Van Viegen is CBW-erkend. Dit betekent dat er drie jaar garantie is op uw gestoffeerde stoelen. Al onze gestoffeerde stoelen zijn vaktechnische gestoffeerd en zijn op de juiste manier behandeld. Tevens staat het gebruik van de juiste materialen centraal om erkend te worden bij het CBW. Wij werken alleen met kwalitatieve goede materialen om uw opnieuw te laten genieten van uw stoel.

Stoel stofferen: de voordelen ervan

Het laten stofferen van uw stoelen heeft verschillende voordelen. Het voornaamste voordeel is dat uw stoel er weer uit gaat zien als nieuw. Maar het belangrijkste voordeel aan het opnieuw laten stofferen van uw stoel is dat deze opnieuw gevuld wordt, waardoor u weer heerlijk kunt zitten op uw nieuwe gestoffeerde stoel.

De voordelen op maat stofferen:

 • Stoffen perfect passend bij de stoel(en)
 • Opnieuw gevuld met schuim
 • De opnieuw gestoffeerde stoel past beter uw interieur
 • Uw stoel ziet eruit als nieuw
 • Stofferen door geschoolde stoffeerders
 • Garantie op de vakkundige stoffering en vulling
 • Van Viegen Stoffeerderij is CBW-erkend

Wat kost het om een stoel te stofferen?

Een stoel laten stofferen is altijd maatwerk. Dit betekent dat de prijs van het stofferen afhangt van verschillende factoren.

Factoren:

 • Keuze van de stof
 • Levertijd
 • Complexiteit
 • Meerdere meubels

Bezoek onze stoffeerderij en showroom of neem contact op met onze stoffeerders om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw stoelen.

Ervaren stoffeerderij om uw stoel te laten bekleden

Stoffeerderij Van Viegen uit Veenendaal is uw ervaren stoffeerderij om uw stoel te laten bekleden. Met meer dan 25 jaar ervaring, voor particulieren, organisatie en zelfde het koninklijk huis bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn CBW-erkend, wat betekent dat er 3 jaar garantie zit op de bekleding van uw stoel. Daarbij maken wij enkel gebruik van kwalitatief goede stoffen en stoelvulling. CBW-erkend betekent ook dat onze stoffeerders vakkundig uw stoel of bank stofferen.

Uw stoel stofferen door Stoffeerderij Van Viegen?

Uw stoel stofferen door de ervaren stoffeerders van Van Viegen betekent dat uw kiest voor een CBW-erkende stoffeerder die op maat al uw stoelen stoffeert. Onze showroom is dagelijks geopend voor uw vragen over het stofferen van uw stoel.

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom