Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Bootkussens bekleden

Laat uw bootkussens stofferen en op maat maken.

Dashed border

Stoffeerders naaien bekledingWe maken comfortkussens (ook wel bootkussens) voor zeilboten, motorboten, binnenvaartschepen en speedboten met de daarvoor bestemde bekledingsmaterialen en vulmaterialen.
Wij maken als ervaren stoffeerderij uw bootkusssens op maat en dus perfect passend in de vorm van uw boot, en natuurlijk in de uitstraling die u zoekt.

Lees verder over hoe wij dit doen of vraag hier een vrijblijvende maatwerk offerte aan.

Vulmaterialen op maat voor uw bootkussens

vulling schuim kussensDe basis van een goed en comfortabel kussen wordt gevormd door het juiste vulmateriaal, exact op maat en eventueel gecombineerd met verschillende stramheden. Uw bootkussens in model, met of zonder knieholte verdikking, met lendestuk of glad. Voorzien van knopen of een bies volledig naar uw wens en stijl.

Bootkussens stofferen met nautische stoffen

Nautische stoffen en passende bootkussens jan van gent bootOok voor het stofferen van uw boot, sloep, speedboot of motorkruiser kunt u bij ons terecht. Alle bootkussens, buitenkussens en loungekussens worden op maat gemaakt. Uiteraard kunnen wij uw boot voorzien van nieuwe kussens of uw oude kussens opnieuw bekleden. Een collectie nautische stoffen voor binnenbekledingen van schepen, boten of jachten, waaronder effen stoffen, streepdessins of nautische dessins. Ook stoffen en kunstleders specifiek voor de buitenbekleding aan boord. Het stofferen van de kussens is bij ons in professionele en ervaren handen.

Scheepsstoffen voor een motorboot, zeilboot, sloep, speedboot of een binnenvaartschip

Onze collectie nautische bekledingsstoffen, kunstleders en leders zijn speciaal geselecteerd voor de watersport. Waterbestendig en kleurvast. Komt u eens langs in onze showroom in onze stoffeerderij voor het bekijken van ruime assortiment stoffen en verwerkingstechnieken om uw boot volledig naar uw wens te stijlen?

Er zijn boten in vele soorten en maten…

daarom maken en stofferen wij uw bootkussens op maat.

Ook uw bootkussens kunnen door ons vakkundig bekleed worden. Uw kussens in een perfect model, met of zonder knieholte verdikking, met lendestuk of glad, eventueel met bies of knopen voor een authentiekere stijl.

Wij beschikken over diverse stalen die uitermate geschikt zijn voor bootkussens. De materialen zijn op kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, lichtechtheid, kleuren en dessins geselecteerd voor de watersport.
Tevens kunnen wij u goed informeren over de te gebruiken vulling die wij precies op maat kunnen maken.

Ook voor tuinkussens en loungekussens op maat kunt u bij ons terecht.

Offerte aanvragen

 • Hidden
 • Voeg hier foto's toe, indien beschikbaar
 • Hidden
 • Bestand

 • Voeg foto's of bestanden toe aan je bericht.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sectie-einde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


  Bezoek onze showroom

  Wegens vakantie zullen wij niet bereikbaar zijn tussen 18 en 29 mei.

  Als u per mail of via het offerte formulier een bericht voor ons achterlaat, zullen wij deze na onze vakantie z.s.m. beantwoorden.