0318-55 66 42 | ma-vr: 8.00 - 17.00 & za: 9.00 - 12.30 | Einsteinstraat 21b, Veenendaal
Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Bootkussens bekleden

Laat uw bootkussens op maat maken.

Dashed border

We maken comfortkussens (ook wel bootkussens) voor zeilboten, motorboten, binnenvaartschepen en speedboten met de daarvoor bestemde bekledingsmaterialen en vulmaterialen. Wij maken als ervaren stoffeerderij uw bootkusssens op maat en dus perfect passend in de vorm van uw boot, en natuurlijk in de uitstraling die u zoekt.

Lees verder over hoe wij dit doen of vraag hier een vrijblijvende maatwerk offerte aan.

Vulmaterialen bootkussens

De basis van een goed en comfortabel kussen wordt gevormd door het juiste vulmateriaal, exact op maat en eventueel gecombineerd met verschillende stramheden. Uw bootkussens in model, met of zonder knieholte verdikking, met lendestuk of glad. Voorzien van knopen of een bies.

Bootstoffering met nautische stoffen

Ook voor stofferen van uw boot, sloep, speedboot of motorkruiser kunt u bij ons terecht. Alle boot kussens, buitenkussens en loungekussens worden op maat gemaakt. Uiteraard kunnen wij uw boot voorzien van nieuwe kussens of uw oude kussens opnieuw bekleden. Een collectie nautische stoffen voor binnenbekledingen van schepen, boten of jachten, waaronder effen stoffen, streepdessins of nautische dessins. Ook stoffen en kunstleders specifiek voor de buitenbekledingen aan boord.

Scheepsstoffen voor een motorboot, zeilboot, sloep, speedboot of een binnenvaartschip

Onze collectie nautische bekledingsstoffen, kunstleders en leders zijn speciaal geselecteerd voor de watersport. Komt u eens langs in onze stoffeerderij.

Er zijn boten in vele soorten en maten…

daarom stofferen wij bootkussens op maat.

Ook uw bootkussens kunnen door ons vakkundig bekleed worden. Scheepskussens in model, met of zonder knieholte verdikking, met lendestuk of glad, eventueel met bies of knopen.

Wij beschikken over diverse stalen die uitermate geschikt zijn voor bootkussens. De materialen zijn op kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, lichtechtheid, kleuren en dessins geselecteerd voor de watersport.
Tevens kunnen wij u goed informeren over de te gebruiken vulling die wij precies op maat kunnen maken.

Ook voor buitenkussens en loungekussens kunt u bij ons terecht.

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom