Service en advies
Vaktechnisch maatwerk
Verantwoorde materialen
3 jaar garantie

Stofferen caravankussens en camperkussens

Professionele stoffering caravankussens en camperkussens

Dashed border

Stofferen caravankussens die nog in prima conditie zijn? Zijn de kussens versleten of is de bekleding niet meer van deze tijd? Stoffeerderij van Viegen heeft een ruime collectie stoffen voor elk budget om uw camper of caravan weer een nieuwe uitstraling te geven.

Wij stofferen caravankussens op maat

We maken allerlei soorten op maat gemaakte kussens voor campers en caravans, zowel qua bekleding als vulling. Onze vakkundige stoffeerders in Veenendaal zijn zeer ervaren in het stofferen van campers en caravans. Ons stoffeer werk is dan ook van een uitstekende kwaliteit.

Wij verhogen het comfort van uw camper of caravan

Soms is de vulling van uw kussens of matras te zacht geworden om er comfortabel op te zitten of te slapen. Om het comfort te optimaliseren, adviseren wij ook graag over de mogelijkheden van diverse schuimvullingen. Bovendien zorgt een goede vulling voor een betere houding en voorkomt het ook rug- en nekklachten. Wij kunnen u adviseren over de voor u gewenste vulling voor het stofferen van caravankussens.

Kussens met lendensteun of steun bij knieholte

We kunnen uw zitkussens desgewenst voorzien van een lendensteun of een verdikking bij de knieholte. Wij beschikken over een eigen contourmachine waarmee wij de vulling exact op maat kunnen maken.

Kom langs of vraag online een offerte aan voor het stofferen van caravankussens

Wanneer u in het voorjaar weer met uw nieuw beklede caravan of camper er op uit wilt trekken, is het verstandig om in de maanden daarvoor bij ons langs te komen voor een afspraak. Wilt u zich eerst oriënteren, dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom om uw wensen met ons te bespreken. U kunt ook een offerte via de website aanvragen.

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom