Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Stofferen caravankussens en camperkussens

Volledig op maat van uw caravan of camper

Dashed border

Het stofferen van caravankussens is maatwerk, omdat geen caravan of camper hetzelfde is. Zijn uw kussens nog in prima conditie en is de bekleding niet meer van deze tijd? Of zijn de kussens versleten en aan vervanging toe? Stoffeerderij van Viegen heeft een ruime collectie stoffen voor elk budget stoffering om uw caravan of camper weer een nieuwe uitstraling te geven.

Wij stofferen caravankussens op maat

Stoffen

We maken allerlei soorten op maat gemaakte kussens voor caravans en campers, zowel qua bekleding als kwalitatieve hoogwaardige vulling. Onze vakkundige stoffeerders in Veenendaal zijn zeer ervaren in het stofferen van caravan en camper. Door deze jaren ervaring is ons stoffeerwerk dan ook van een uitstekende kwaliteit.

Verhoog het zit- en slaapcomfort in uw caravan of camper

Soms is de vulling van uw kussens of matras te zacht geworden om er comfortabel op te zitten of te slapen. Om het comfort te optimaliseren, adviseren wij ook graag over de mogelijkheden van diverse schuimvullingen. Bovendien zorgt een goede vulling voor een betere houding en voorkomt het ook rug- en nekklachten. Wij kunnen u adviseren over de voor u gewenste vulling voor het stofferen van caravankussens.

Kussens met lendensteun of steun bij knieholte

We kunnen uw zitkussens desgewenst voorzien van een lendensteun of een verdikking bij de knieholte. Wij beschikken over een eigen contourmachine waarmee wij de vulling exact op maat kunnen maken.

Kom langs of vraag online een offerte aan voor het stofferen van caravankussens

Wanneer u in het voorjaar weer met uw nieuw beklede caravan of camper er op uit wilt trekken, is het verstandig om in de maanden daarvoor bij ons langs te komen voor een afspraak. Wilt u zich eerst oriënteren, dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom om uw wensen met ons te bespreken.

Offerte aanvragen

 • Hidden
 • Voeg hier foto's toe, indien beschikbaar
 • Hidden
 • Bestand

 • Voeg foto's of bestanden toe aan je bericht.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sectie-einde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


  Bezoek onze showroom

  Wegens vakantie zullen wij niet bereikbaar zijn van 29 juli t/m 20 augustus.

  Als u per mail of via het offerte formulier een bericht voor ons achterlaat, zullen wij deze na onze vakantie z.s.m. beantwoorden.