Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Caravankussens & camperkussens bekleden / stofferen

Volledig op maat van uw caravan of camper

Dashed border

Zijn uw camper- of caravankussens nog in prima conditie, maar is de bekleding niet meer van deze tijd? Of zijn de kussens versleten en aan vervanging toe? Stoffeerderij van Viegen heeft een ruime collectie stoffen voor elk budget om uw camper- of caravankussens weer een nieuwe uitstraling te geven.

Wij bekleden caravankussens op maat

Stoffen

Het stofferen van caravankussens is maatwerk, omdat geen caravan of camper hetzelfde is. We maken allerlei soorten kussens op maat voor caravans en campers. Zowel qua bekleding als kwalitatieve hoogwaardige vulling; er is van alles mogelijk. Onze vakkundige stoffeerders in Veenendaal zijn zeer ervaren in het bekleden en stofferen van caravan- en camperkussens. Door deze jaren ervaring is ons stoffeerwerk dan ook van een uitstekende kwaliteit.

Vulling van camper- of caravankussens vervangen

Soms is de vulling van uw caravankussens of matras te zacht geworden om er comfortabel op te zitten of te slapen. Om het comfort te verbeteren, adviseren wij ook graag over de mogelijkheden van diverse schuimvullingen. Bovendien zorgt een goede vulling voor een betere houding en voorkomt het ook rug- en nekklachten. Wij kunnen u adviseren over de voor u gewenste vulling voor het stofferen/bekleden van caravankussens.

Caravankussens met lendensteun of steun bij knieholte

We kunnen uw caravankussens desgewenst voorzien van een lendensteun of een verdikking bij de knieholte. Wij beschikken over een eigen contourmachine waarmee wij de vulling exact op maat kunnen maken.

Caravankussens laten bekleden? Vraag een offerte aan

Wanneer u in het voorjaar weer met uw nieuw beklede caravan- of camperkussens er op uit wilt trekken, is het verstandig om in de maanden daarvoor bij ons langs te komen voor een afspraak. Wilt u zich eerst oriënteren, dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom om uw wensen met ons te bespreken.

Offerte aanvragen

 • Hidden
 • Voeg hier foto's toe, indien beschikbaar
 • Hidden
 • Bestand

 • Voeg foto's of bestanden toe aan je bericht.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sectie-einde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


  Bezoek onze showroom