0318-55 66 42 | ma-vr: 8.00 - 17.00 & za: 9.00 - 12.30 | Einsteinstraat 21b, Veenendaal
Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Tuinkussens op maat

Professioneel op maat gemaakte tuinkussens

Dashed border

Uw tuinkussens op maat laten maken?

Stoffeerderij Van Viegen is een Allround Stoffeerderij uit Veenendaal. Stoffeerderij Van Viegen realiseert de bekleding of stoffering van u tuinkussens met vakmanschap. Door de jarenlange ervaring in het stofferen van tuinkussens en het gebruik van kwalitatief sterke materialen kunnen wij voor u tuinkussens op maat realiseren.

Ideaal voor uw tuin: lounge- tuinkussens op maat

U heeft een meubel, en wilt graag genieten van uw tuin maar u heeft nog geen tuinkussens? Bij Stoffeerderij Van Viegen kunt u terecht voor uw buitenkussens op maat. Wij ontwikkelen samen met u uw ideale tuinkussens voor in de tuin waar u tijdens een heerlijke zomerdag in kunt genieten. Het is ook mogelijk om uw huidige tuinkussens opnieuw te laten bekleden of te restaureren door Stoffeerderij Van Viegen. Tuinkussen op banken stofferen is onze specialiteit. Wij adviseren altijd dat het verstandig is om uw tuinkussens zorgvuldig op te bergen indien u deze niet gebruikt.

Stoffen voor uw tuinkussens

Voor uw tuinkussens zijn verschillende stoffen beschikbaar. De stoffen zijn van van sterke kwaliteit om tegen alle weersomstandigheden te kunnen. Het is namelijk noodzakelijk dat uw tuinkussens tegen regen en ander extreem weer kunnen. De keuze van uw stof maken wij graag samen met u.

De stoffen die hiervoor gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

  • Cartenza
  • Sunbrella Solids & Stripes
  • Uw eigen stof
  • Sunproof Copacobana

Contact met Stoffeerderij Van Viegen voor uw buitenkussens

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, of direct via de website een offerte aanvragen. Wij zullen u vrijwel direct van een antwoord voorzien.

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom