Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Tuinkussens opnieuw bekleden

Zijn uw kussens toe aan een nieuwe look? Koop niet gelijk nieuwe

Dashed border

Uw tuinkussens weer als nieuw

kussens op maat gemaaktUw tuinkussens hebben nieuwe vulling nodig, zodat ze weer lekker zitten of de stoffen, ritsen en uitstraling is niet meer zoals u de tuinkussens bij de tuinset gekocht hebt. Vraag ons daarom om voor u de bekleding of stoffering van uw tuinkussens te vernieuwen. Laat ons uw tuinkussens op de maat van uw tuinset perfect passend maken. Wij garanderen u kwaliteit met ons CBW-keurmerk wat wij behaald hebben door onze kennis van materiaal, ervaring en vakmanschap in het stofferen. Ook krijgt u daarbij 3 jaar garantie.

Door de jarenlange ervaring in het tuinkussens stofferen (waaronder ook hoogwaardige bootkussens) en het gebruik van kwalitatief sterke materialen kunnen wij voor u tuinkussens op maat maken.

Geniet opnieuw van uw tuin, loungeset en tuinkussens. Lees verder of vraag hier direct een goede prijs aan voor het op maat laten maken van uw tuinkussens.

Ideaal voor uw tuin: lounge- tuinkussens op maat

U heeft een meubel, en wilt graag genieten van uw tuin maar u heeft nog geen tuinkussens? Bij Stoffeerderij Van Viegen kunt u terecht voor uw buitenkussens op maat. Wij ontwikkelen samen met u uw ideale tuinkussens voor in de tuin waar u tijdens een heerlijke zomerdag in kunt genieten. Het is ook mogelijk om uw huidige tuinkussens opnieuw te laten bekleden of te restaureren door Stoffeerderij Van Viegen. Tuinkussen op banken stofferen is onze specialiteit. Wij adviseren altijd dat het verstandig is om uw tuinkussens zorgvuldig op te bergen indien u deze niet gebruikt.

Stoffen voor uw tuinkussens

Voor uw tuinkussens zijn verschillende stoffen beschikbaar. De stoffen zijn van van sterke kwaliteit om tegen alle weersomstandigheden te kunnen.

Het is namelijk noodzakelijk dat uw tuinkussens tegen regen en ander extreem weer kunnen. De keuze van uw stof maken wij graag samen met u.

De stoffen die hiervoor gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

 • Cartenza
 • Sunbrella Solids & Stripes
 • Uw eigen stof
 • Sunproof Copacobana

Contact met Stoffeerderij Van Viegen voor uw buitenkussens

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, of direct via de website een offerte aanvragen. Wij zullen u vrijwel direct van een antwoord voorzien.

Offerte aanvragen

 • Hidden
 • Voeg hier foto's toe, indien beschikbaar
 • Hidden
 • Bestand

 • Voeg foto's of bestanden toe aan je bericht.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sectie-einde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


  Bezoek onze showroom