Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Eetkamerstoelen stofferen

Oude stoelen weer als nieuw

Dashed border

Eetkamerstoelen stofferen zorgt ervoor dat ze er weer uitzien als nieuw. Wanneer er een lekker maaltijd op tafel komt te staan is het wel zo fijn als u ook comfortabel zit op een stoel die er piekfijn uitziet. Bij Stoffeerderij van Viegen hebben we jarenlange ervaring en zijn we CBW erkend. Dit houdt in dat er 3 jaar garantie zit op het stofferen van meubels.

Laat eetkamerstoelen weer stralen door stofferen

Stoelen die zó lekker zitten dat u er geen afscheid van kunt nemen. We zien het vaak voorbij komen. Het stofferen van deze eetkamerstoelen is dan ook in veel gevallen hard nodig. Eten doen we iedere dag en deze stoelen worden dan ook intensief gebruikt. Dit intensieve gebruik zorgt voor de nodige gebruikerssporen. Deze gebruikerssporen werken wij voor u weg waardoor de eetkamerstoelen na het stofferen weer stralen alsof ze nieuw zijn. Wat er ook geserveerd wordt tijdens het avondeten, op de ‘gloednieuwe’ eetkamerstoelen smaakt alles net iets lekkerder.

 

dezelfde stoel op drie momenten in het proces van opnieuw bekleden

 

Tijd voor een nieuwe look? Laat eetkamerstoelen stofferen

Het kan ook zo zijn dat de eetkamerstoelen al jarenlang worden gebruikt, maar er nog prima uitzien. Vaak komen mensen dan naar ons toe omdat de stoelen niet meer bij het interieur passen. In dat geval is het stofferen van de eetkamerstoelen ook een goede oplossing. Mensen denken al snel aan het kopen van gloednieuwe eetkamerstoelen, maar dat is niet nodig. Bij Stoffeerderij van Viegen geven wij meubels een compleet nieuwe look die helemaal past bij wat u voor ogen heeft. Zo zorgt u ervoor dat de eetkamerstoelen na het stofferen direct opvallen wanneer u het huis binnenkomt. 

Het is simpelweg goedkoper dan nieuw

Het vervangen van uw huidige stoelen door gloednieuwe stoelen mag wat kosten. Aangezien iedereen geld wilt besparen is eetkamerstoelen stofferen een goed alternatief. Wij zorgen ervoor dat de meubels er weer uitzien als nieuw voor een mooie prijs. Een bonustip: aangezien er wordt gegeten aan de eetkamerstoelen is het verstandig om deze te laten impregneren. Dit geldt helemaal wanneer u kleine kinderen in huis heeft. Het is natuurlijk zonde als de eetkamerstoelen net zijn gestoffeerd en er vervolgens vlekken op terecht komen. 

Eetkamerstoel stofferen

Stoffeerderij voor Gelderland en Utrecht en daarbuiten

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat we aan moeten met uw eetkamerstoelen. Bij Stoffeerderij van Viegen stofferen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Heeft u nog vragen of wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contact met ons opnemen (0318 55 66 42). 

Jan van Viegen

Uw eetkamerstoelen weer als nieuw?

Door het stofferen zien de eetkamerstoelen er weer uit alsof ze zo uit de fabriek komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Contact