Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 40+ jaar ervaring

Genieten in eigen tuin

Lekker buiten genieten

Dashed border

Het voorjaar is in volle gang en daar maken we met zijn allen maar al te graag gebruik van. Na een lange werkdag nog even de laatste zonnestralen in de tuin meepakken, of een heerlijk uitgebreide barbecue op zaterdagmiddag. Het zit er allemaal weer aan te komen. Maar heeft u al wel de juiste tuinmeubelen om lekker van de zon te kunnen genieten?

Optimaal genieten met uw eigen tuinmeubelen

Om lekker te kunnen zitten in uw tuin, is het vanzelfsprekend dat u fijne tuinmeubelen nodig heeft. Er zijn enorm veel verschillende tuinmeubelen te vinden. Van stoelen met een hoge rug, tot ligbedden of tuinbanken. Voor elk soort tuinmeubel zijn er tevens andere tuinkussens te verkrijgen. Hoe weet je welk kussens geschikt is voor welk tuinmeubel? Door tuinkussens op maat te laten maken!

Tuinkussens op maat

Het grote voordeel van tuinkussens op maat laten maken, is dat de kussens dan volledig naar eigen smaak worden gemaakt. Daarnaast bieden ze het comfort wat u verwacht. De tuinkussens passen perfect bij de rest van de tuin, omdat u zelf kunt kiezen hoe ze eruit komen te zien.

Restaureren of opnieuw bekleden

Heeft u al tuinkussens, maar zijn ze niet meer mooi of zijn ze versleten? Ook dan kunt u terecht bij Stoffeerderij van Viegen. Tuinkussens kunt u laten restaureren of opnieuw laten bekleden.

Verschillende stoffen om uit te kiezen

Bij Stoffeerderij van Viegen heeft u de keuze uit verschillende stoffen. De stoffen zijn van de beste kwaliteit en ze kunnen uiteraard tegen alle weersomstandigheden. Wel zo handig met het Nederlandse weer. Als vandaag de zon schijnt, kan het morgen zomaar regenen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom

Vanwege de zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 05/08/2024 tot en met zaterdag 24/08/2024