Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Kussens opnieuw bekleden

Uw kussens weer als nieuw zonder nieuwe kussens

Dashed border

{
“@context”: “http://www.schema.org”,
“@type”: “service”,
“brand”: “Stoffeerderij Van Viegen”,
“name”: “Kussens opnieuw bekleden”,
“image”: “https://stoffeerderijvanviegen.nl/wordpress/wp-content/uploads/2019/10/vanviegen_10092019_013-e1574103520833-768×275.jpg”,
“description”: “Wij stofferen uw kussens opnieuw ”
}

Kussens opnieuw bekleden. De meeste mensen komen er niet op en gaan al snel op zoek naar gloednieuwe kussens wanneer de oude aan vervanging toe zijn. Dat is erg zonde van zowel de kussens als van uw portemonnee. Bij Stoffeerderij van Viegen weten we precies wat we moeten doen om uw kussens weer als vanouds te maken. Of beter gezegd, als nieuw.

Met ons CBW-keurmerk garanderen wij u kwaliteit. Wij hebben dit keurmerk behaald door onze kennis van materiaal, ervaring en vakmanschap in het stofferen!

Google reviews

Behoud die fijne kussens door opnieuw bekleden

Iedereen heeft zo zijn ‘eigen kussens’. Van de hele stapel kussens zijn dat degene waar u het liefst tegenaan ligt. Door de kussens opnieuw te bekleden hoeft u geen andere kussens aan te schaffen. Dit betekent dat die fijne kussens die u al jaren gebruikt niet bij het oud vuil hoeven. Ze kunnen wel een nieuwe look krijgen. Bij ons maakt het niet uit om welke kussens het gaat. Zo bekleden wij onder andere:

 • Klassieke kussens
 • Lounge kussens
 • Designer kussens
 • Stoel kussens

Kussens opnieuw bekleden

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Kwaliteit kussens kosten vaak aardig wat geld. Misschien heeft u in het verleden echte designer kussens aangeschaft. Het zou eeuwig zonde zijn als u van deze kussens afstand zou moeten doen. Door de kussens te stofferen hoeft dat ook niet. Vaak is dit een goedkoper alternatief dan gloednieuwe kussens kopen. Uiteraard zijn er ook kussens die wat minder geld hebben gekost, maar ook in dat geval kunnen we best kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Kussens opnieuw bekleden

De kussens passen niet meer bij de inrichting

Het kan zijn dat uw smaak in de loop van de jaren is veranderd. Dat is maar goed ook, een heel mensenleven met dezelfde inrichting is vrij saai. Maar wanneer een inrichting verandert is het vaak zaak dat de kussens ook mee veranderen. Misschien zoekt u een ander patroon of een andere kleur voor de kussens. Door de kussens opnieuw te bekleden maken wij ze precies zoals u ze voor ogen heeft. Zo passen ze weer bij de rest van uw meubels.

Uw kussens opnieuw bekleden

Zijn uw kussens toe aan een nieuwe en/of frisse look? Bij Stoffeerderij van Viegen weten we precies wat we met de kussens aan moeten. In onze stoffeerderij in Veenendaal werken ervaren stoffeerders die werkelijk alles kunnen stofferen. Wij durven dan ook te zeggen dat ons werk vakwerk is van hoge kwaliteit. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Offerte aanvragen

 • Hidden
 • Voeg hier foto's toe, indien beschikbaar
 • Hidden
 • Bestand

 • Voeg foto's of bestanden toe aan je bericht.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sectie-einde

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Een goedkoper alternatief dan nieuwe kussens

  Geen zin om die nieuwe kussens aan te schaffen voor de hoofdprijs? Kussens opnieuw bekleden is een mooi betaalbaar alternatief. Neem contact op voor de mogelijkheden

  Contact

  Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


  Bezoek onze showroom