Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Meubels opnieuw bekleden

Dezelfde meubels , maar toch als nieuw

Dashed border

{
“@context”: “http://www.schema.org”,
“@type”: “service”,
“brand”: “Stoffeerderij Van Viegen”,
“name”: “Meubels opnieuw bekleden”,
“image”: “https://stoffeerderijvanviegen.nl/wordpress/wp-content/uploads/2019/01/vanviegen_10092019_070-325×491.jpg”,
“description”: “Wij bekleden uw meubels opnieuw ”
}

Meubels opnieuw bekleden is iets wat niet direct bij iedereen opkomt wanneer hun huidige meubels aan vervanging toe zijn. Toch kan het opnieuw laten bekleden van meubels ervoor zorgen dat ze lijken als nieuw. Bij Stoffeerderij van Viegen zijn we gespecialiseerd in het opnieuw bekleden van allerlei meubels. Bekijk dus gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Google reviews

Verschillende meubels opnieuw bekleden

Een huiskamer bestaat uit verschillende meubels, maar ze verslijten niet allemaal met dezelfde snelheid. De één wordt meer gebruikt dan de ander.  Door meubels opnieuw te bekleden zijn wij in staat om al uw meubels een nieuwe en frisse look te geven, jong of oud.

Meubel opnieuw stofferenDe veelgebruikte bank

Een bank is een veelgebruikte meubel in huis. Misschien zelfs wel hét meest gebruikte meubel. Of u nou na een lange werkdag op de bank ploft en er de rest van de avond niet meer vanaf komt, of uw kinderen erop tekeer gaan met speelgoed, slijtage komt veel voor. Om die reden kan het goed zijn om uw meubel opnieuw te bekleden. Ga voor een nieuwe look die weer frisheid uitstraalt.

 

Meubel opnieuw bekledenDagelijks eten op de eetstoelen

In veel gezinnen wordt het avondeten met z’n allen aan tafel gegeten. Dit betekent dat er dagelijks gebruik wordt gemaakt van de eetkamerstoelen. Ook dit brengt de nodige slijtage met zich mee. Maar toch zitten de stoelen zo lekker, dat het kopen van nieuwe stoelen niet eens in u opkomt. Dan is het opnieuw bekleden van die meubels de perfect oplossing. U behoudt dezelfde stoelen, maar met een nieuwe look! Ideaal toch?

Meubel opnieuw stofferenDe kussens die zo lekker liggen

Voor kussens geldt eigenlijk hetzelfde principe als voor de stoelen, die kussens die zo lekker liggen wil je eigenlijk niet weg doen. Maar toch is er zichtbare slijtage aanwezig. En laten we eerlijk zijn, dit staat gewoon armzalig en ordinair wanneer er bezoek over de vloer komt. Maar wees gerust, u kunt die heerlijke kussens gewoon houden en ze een nieuwe look geven door ze opnieuw te bekleden. 

Opnieuw bekleden door Stoffeerderij van Viegen

Bij Stoffeerderij van Viegen werken echte professionals die weten wat ze doen en jarenlange ervaring hebben. Geheel vrijblijvend kunnen wij u bezoeken en vervolgens al uw wensen bespreken. Vervolgens stellen we een offerte op maat op zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u behoefte aan inspiratie? Kom dan gerust langs in onze showroom in Veenendaal. Wij laten u de vele mogelijkheden graag zien.

Neem contact met ons op

Zijn uw meubels toe aan een nieuwe look? Dan zorgen wij ervoor dat uw meubels er weer uitzien als nieuw. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Uw meubels weer als nieuw?

Neem contact op

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom

Hemelvaart weekend zijn wij gesloten vanaf donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei.

Pinksterweekend zijn wij gesloten vanaf zaterdag 18 mei tot en met maandag 20 mei.

Als u per mail of via het offerte formulier een bericht voor ons achterlaat, zullen wij deze na het weekend z.s.m. beantwoorden.