Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Stoffeerder Ede

Voor uw meubels, caravans, campers en boten

Dashed border

Op zoek naar een stoffeerder in Ede die jouw meubels er weer als nieuw uit laat zien? Bij Stoffeerderij van Viegen hebben we meer dan 30 jaar ervaring met het stofferen van stoelen, banken, kussens en ander meubilair. Breng daarom jouw meubelstukken of kussens bij ons langs die toe zijn aan een nieuwe look!

Uw meubels in Ede stofferen

U kent het wel, na jaren intensief gebruik is uw favoriete meubel versleten. Maar hij zat zo lekker denkt u bij uzelf. Moet u dan echt een nieuwe kopen? Het antwoord is nee, zoals u misschien al kon raden. Wij als Stoffeerder Ede zorgen er met alle plezier voor dat uw favoriete meubelstuk er weer uitziet als nieuw. Zo kunt u blijven genieten van die heerlijke zitplek waar u na een lange werkdag op neerploft. 

Stoffering van bank of stoel

Een look die aansluit op het interieur

U gaat uw interieur voorzien van een nieuwe look, waardoor dat favoriete meubelstuk er net niet meer tussen past. Omdat u zo gehecht bent geraakt aan dat meubelstuk wilt u hem niet kwijt. Als Stoffeerder Ede kunnen wij ervoor zorgen dat uw meubelstuk weer perfect aansluit op de rest van het interieur. Gaat u voor een egale groen kleur? Of kiest u voor alle kleuren van de regenboog? Niets is ons te gek en wij maken de mooiste creaties.

Uw caravankussens weer als nieuw bij Stoffeerder Ede

Wilt u net op vakantie met uw prachtige caravan, maar irriteert u zich aan de caravankussens die door de jaren heen versleten of verkleurd zijn? Wij zorgen ervoor dat uw kussens er weer uitzien als nieuw. Zo kunt u uw welverdiende vakantie aftrappen met een frisse caravan. Ook de kussens van uw boot kunnen wij stofferen en weer voorzien van een nieuwe en frisse uitstraling.

camper stofferen

Stoffeerderij van Viegen

Wij zijn een stoffeerder in de buurt van Ede die naast meubilair van particulieren ook voor bedrijven seriematig of projectmatig te werk gaan. Zo vernieuwen wij hele series stoelen of complete interieurs van bedrijven. Wij werken met veel plezier dagelijks voor het beste resultaat! 

Neem contact op

Bent u op zoek naar een stoffeerder in de buurt van Ede? Bij Stoffeerderij van Viegen zorgen we ervoor dat uw meubels, campers, caravans en boten er weer uitzien als nieuw! Heeft u nog vragen hierover, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Op zoek naar een stoffeerder Ede?

Wij zorgen ervoor dat uw meubels er weer uitzien als nieuw

Contact

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom