Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur.
Adresgegevens stoffeerderij:
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
T: 0318 55 66 42
F: 0318 55 69 39
E: info@stoffeerderijvanviegen.nl

Stofferen van buitenkussens en bootkussens met nautische bekleding voor de watersport

We maken comfortkussens (ook wel bootkussens) voor zeilboten, motorboten, binnenvaartschepen en speedboten met de daarvoor bestemde bekledingmaterialen en vulmaterialen.

Vulmaterialen bootkussens

De basis van een goed en comfortabel kussen wordt gevormd door het juiste vulmateriaal, exact op maat en eventueel gecombineerd met verschillende stramheden. Scheepskussens in model, met of zonder knieholte verdikking, met lendestuk of glad. Voorzien van knopen of een bies.

Bootstoffering

Ook voor stofferen van uw boot, sloep, speedboot of motorkruiser kunt u bij ons terecht. Alle boot kussens, buitenkussens en loungekussens worden op maat gemaakt. Uiteraard kunnen wij uw boot voorzien van nieuwe kussens of uw oude kussens bekleden. Een collectie nautische stoffen voor binnenbekledingen van schepen, boten of jachten, waaronder effen stoffen, streepdessins of nautische dessins. Ook stoffen en kunstleders specifiek voor de buitenbekledingen aan boord.

Scheepsstoffen voor een motorboot, zeilboot, sloep, speedboot of een binnenvaartschip

Onze collectie nautische bekledingsstoffen, kunstleders en leders zijn speciaal geselecteerd voor de watersport. Komt u eens langs in onze stoffeerderij.

Er zijn boten in vele soorten en maten ….
….daarom stofferen wij bootkussens op maat.

Ook uw bootkussens kunnen door ons vakkundig bekleed worden. Scheepskussens in model, met of zonder knieholte verdikking, met lendestuk of glad, eventueel met bies of knopen.

Wij beschikken over diverse stalen die uitermate geschikt zijn voor bootkussens. De materialen zijn op kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, lichtechtheid, kleuren en dessins geselecteerd voor de watersport.
Tevens kunnen wij u goed informeren over de te gebruiken vulling die wij precies op maat kunnen maken.

Ook voor buitenkussens en loungekussens kunt u bij ons terecht.