Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Stofferen voor bedrijven

Professioneel stofferen voor bedrijven

Dashed border

Bij Stoffeerderij van Viegen stofferen wij bankenstoelen en zelfs muren. Naast het stofferen en herstofferen voor particulieren, stofferen wij ook voor bedrijven.

Hoe een bedrijf er van binnen uitziet, zegt namelijk veel over dat bedrijf. Het kan zelfs beslissend zijn wanneer het aankomt op hoe serieus het bedrijf wordt genomen. Een cruciaal punt voor de uitstraling is het gebruik van de juiste stoffering. De juiste stoffering kan de kers op de taart zijn wanneer het aankomt op het overbrengen van het gewenste imago.

Zo heeft niet alleen de kleur invloed op de uitstraling van het meubilair maar ook de keuze van de juiste stof. Bij het kiezen van de juiste stof kunt u denken aan de structuur en het patroon. Wilt u een chique uitstraling of een moderne? Wilt u er goedkoop uitzien of wilt u betrouwbaarheid uitstralen? Voor ieder bedrijf hebben wij de juiste stoffering.

Waarom kiezen voor stofferen van uw bedrijf?

Het is goed mogelijk dat uw bedrijf al aardig lang dezelfde meubels in het gebouw gebruikt. Net als de mode van kleding verandert ook de mode binnen de stoffering constant. U wilt toch niet dat uw bedrijf er oubollig uit ziet? Daarom bent u slim bezig wanneer u om de zoveel tijd uw meubels laat herstofferen.

Daarnaast is het voor bedrijven gebruikelijk om hun imago, positionering of huisstijl aan te passen. Bij deze aanpassingen komen vaak ook wijzigingen in het meubilair kijken. Er kan bijvoorbeeld besloten zijn om over te gaan op een andere huisstijlkleur.

Kwaliteit van stoffering

Het stofferen van meubels neemt veel tijd in beslag, vooral omdat alle meubels verschillend zijn en een andere aanpak vereisen. Het is belangrijk dat deze werkzaamheden met aandacht en vakmanschap worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers weer jaren genieten van het mooie meubilair.

Hoe wij stofferen

Wij zijn aangesloten bij de CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Dit betekent dat wij stofferen onder de volgende voorwaarden:

– Het stofferen wordt vaktechnisch goed uitgevoerd;
– De prijs staat in verhouding tot de kwaliteit;
– Er wordt gebruik gemaakt van de juiste materialen;
– Advies en goede service;
– Uw meubels worden met de juiste zorg behandeld;
– U krijgt tot 3 jaar garantie op het stofferen.

Uw bedrijf laten stofferen

Heeft u na het lezen van deze tekst behoefte gekregen aan extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen uw vragen graag tot in de details beantwoorden. U kunt natuurlijk ook directe een offerte aanvragen.

Stofferen voor bedrijven

Laat uw werkplek of kantoor stofferen door Stoffeerderij van Viegen.

Offerte