Openingstijden stoffeerderij:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdags van 9.00 uur tot 12.30 uur.
Adresgegevens stoffeerderij:
Einsteinstraat 21 B
3902 HN Veenendaal
T: 0318 55 66 42
F: 0318 55 69 39
E: info@stoffeerderijvanviegen.nl

Stofferen voor particulieren

Niet alleen bedrijven hebben stoffering nodig, ook voor particulieren hebben wij de juiste stoffering voor de juiste meubels. Het meubilair zegt namelijk veel over een persoon. Wilt u juist meubels die openheid uitstralen of kleurrijk zijn, of wilt u wellicht een wat meer formele en strenge tint in uw kamer aanbrengen? In beide gevallen gaat het erom dat er de juiste stoffering wordt gebruikt, de juiste kleur wordt toegepast en het juist patroon wordt aangebracht. Of het nou om uw banken, stoelen of de kussens gaat, wij zorgen ervoor dat uw meubels weer aanvoelen als nieuw.

Stofferen als schadeherstel

Bij het stofferen van meubels wordt de huidige stoffering vervangen voor een nieuwe. Herstofferen wordt vaak gedaan wanneer de huidige stoffering versleten of gescheurd is door excessief gebruik. Misschien heeft u kinderen die de meubels liever als trampoline gebruiken of een hond die de bank meer waardeert dan zijn eigen mand. In beide gevallen zal de kwaliteit van de uw meubels ver achteruit zijn gegaan en is het nodig om er enige aandacht aan te besteden.

Stofferen voor een nieuwe look

Echter, schade hoeft niet altijd de reden te zijn om te kiezen voor herstofferen. Wellicht bent u de huidige meubels gewoon zat en wilt u een keer wat anders in de kamer. Ook in dit geval kunt u prima bij ons terecht en zullen wij zorgen voor de stoffering die perfect aansluit op uw smaak. Het kiezen van een mooie en passende stof kunt u doen in de showroom. Hier wordt ook direct duidelijk waarom een stof wel of niet geschikt is voor uw toepassing. Naast het uiterlijk is het zitcomfort erg belangrijk. Om die reden kunt u in onze showroom direct zien welke soorten vulling en schuimen we gebruiken om uw meubels zo comfortabel mogelijk te maken.

Uw meubels stofferen

Bent u van plan om uw huidige meubels te voorzien van nieuwe stoffering? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen uw vragen graag tot in de details beantwoorden. U kunt natuurlijk ook directe een offerte bij ons aanvragen.