Maandag t/m zaterdag geopend
CBW Erkend keurmerk
Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Vervang niet zomaar uw caravankussens!

Stoffeerderij Van Viegen

Dashed border

Uw caravan is gemaakt om te gebruiken. Hoe mooi de caravan ook is, alleen ernaar kijken is eeuwige zonde! Maar met dat gebruiken komt vaak ook slijtage kijken. En dan hebben we het niet alleen over de banden van de caravan. Ook de caravankussens kunnen er flink onder lijden. De enige oplossing lijkt al snel het vervangen van uw caravankussens. Echter is er nog een optie waar niet meteen aan wordt gedacht; uw caravankussens laten stofferen. Dit is misschien zelfs wel een beter optie dan het vervangen. Waarom? Dat leggen we u in deze blog haarfijn uit.

Stofferen is een slim alternatief

Caravankussens vervangen wanneer ze versleten zijn is dus niet altijd de beste optie. Stofferen is een prima alternatief. Benieuwd naar wat het stofferen van uw caravankussens precies inhoudt? Wij leggen het in deze blog haarfijn aan u uit. De inhoud van de kussens is vaak nog prima te gebruiken, het is vaak de buitenkant die versleten is. Wanneer de kussens worden geherstoffeerd zien ze er weer uit als nieuw. Het grootste verschil met caravankussens vervangen is dat het stofferen vaak een stuk goedkoper is. En zeg nou eerlijk, geld besparen dat willen we allemaal, toch?

Stoffering van bank of stoel

Uitgekeken op uw huidige caravankussens?

Mensen raken nou eenmaal uitgekeken om hun meest mooie bezitten wanneer ze een lange tijd in hun bezit zijn. Dat geldt helaas ook voor de caravankussens. Maar geen paniek, door het opnieuw stofferen van uw caravankussens krijgen ze een compleet nieuwe look! Het patroon of de kleur kan zo worden gewijzigd dat hij aansluit op de nieuwste trends die u tegenkomt in de tijdschriften. Het is net alsof u de caravankussens heeft vervangen. Misschien is uw hele caravan wel toe aan een nieuwe look? Dan moeten de caravankussens daar uiteraard wel op aansluiten.

Geen caravankussen is hetzelfde

Niet alle caravankussens hebben standaard maten. Sommige kussens zijn specifiek voor die caravan geschikt. Het wordt dan een flinke zoektocht om die caravankussens te vervangen. Wanneer u ervoor kiest om de caravankussens opnieuw te stofferen gaat u dit probleem mooi uit de weg. De huidige kussens die perfect passen in de caravan zitten na het stofferen weer als vanouds. Dus, zijn jouw caravankussens toe aan een nieuwe look? Kijk dan of stofferen iets is voor jou. 

Meer dan 1000 stoffen in onze showroom bekijken


Bezoek onze showroom

Wegens vakantie zullen wij niet bereikbaar zijn tussen 18 en 29 mei.

Als u per mail of via het offerte formulier een bericht voor ons achterlaat, zullen wij deze na onze vakantie z.s.m. beantwoorden.